Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

184# MILLORA PARC INFANTIL ESCOLA IGNASI IGLESIAS (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Com a patí obert, el patí de l´escola IGNASI IGLESIAS, és d´ús públic. Això fa que el seu desgast sigui major. Es demana la millora del parc infantil que hi ha dintre del patí en diversos aspectes: L ´estructura de jocs que es vella i anticuada i una mica insegura, es demana una nova més adecuada i amb sou tou i no de sorra L´entorn del parc. Es demana l´instal.lació de nou bancs, i de taules de picnic per que els nens puguin menjar o aprofitar per fer joc més tranquil com lleguir, dibuixar o

aprofitament dels espais públics pels infants del municipi

Valor econòmic : 90.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació