Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

192# COL·LOCACIÓ DE TENDALS AL PATI D’INFANTIL DEL CEIP DOLORS ALMEDA (BARRI ALMEDA). (ALMEDA)


El pati d’infantil de l’escola, on els més petits hi passen moltes estones al dia, no disposa de suficients zones a l’ombra el què provoca que els nens i nenes hagin d’estar exposats al sol i a altes temperatures o fer menys activitats a l’aire lliure. Es proposa instal·lar-hi tals ja que és una inversió eficient i de fàcil manteniment que protegirà als nens i nenes dels efectes perjudicials ben coneguts derivats de l’elevada exposició al sol i a la calor i treure més partit al pati amb jocs i a

Qualsevol inversió en educació o benestar dels nens i nenes de Cornellà és un benefici per als ciutadans de Cornellà i més encara quan petites inversions poden ser tant efectives.

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació