Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

10# TALS AL PATI DE L´ESCOLA ELS PINS (CENTRE)


Es proposa la instal·lació de tals al pati de l´escola els Pins, ja que aquest espai necessita ombra per a que els alumnes puguin gaudir d´aquest espai durant els mesos més calorosos. Al pati li dona el sol durant tot el dia especialment en les hores de matí i primera de la tarda que és quan els infants utilitzen aquest espai. Aquest espai no es pot utilitzar durant els mesos de més calor.

Actualment aquest espai no es pot utilitzar durant les hores de més calor en els mesos més calorosos, i amb la instal·lació dels tals, els infants podran utilitzar aquest espai amb normalitat durant tot l´any, el que permetrà portar a terme les activitats normals durant el període lectiu i després durant la celebració del casal d´estiu i setembre es podran desenvolupar més activitats exteriors en el pati. Per tant serà un recurs que podrà ser aprofitat durant tot l´any.

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació