Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

46# BANCS AL CARRER PIUS XII (CENTRE)


Instal.lar bancs entre les dues entrades/sortides de l´escola Els Pins, per a poder seure mentres s´espera l´obertura de l´escola, ja sigui a l´entrada o sortida de l´horari escolar, sobretot de cara als avis/ àvies dels alumnes, i als pares que van amb fills més petits.

Des de que s´ha fet exclusiu per vianants, el carrer Pius XII és prou ample per a poder instal.lar-hi bancs per a les families que esperen l´obertura de l´escola, sobretot els avis/àvies que els acompanyen, i els pares amb nens més petits. Només hi ha 4 bancs a la plaça del davant que no és suficient per a tots els familiars dels nens que van a l´escola Els Pins.

Valor econòmic : 1.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació