Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

3# ACERA EN C/SEVILLA Y ASFALTADO EN C/LLUÍS MUNTADES (EL PEDRÓ)


La C/ Sevilla, justo donde está la Siemens, no tiene acera, está llena de malas hierbas, cuando llueve hay cos y no se puede caminar por ella, además de lo estrecha que es. Otro problema que hay con esta calle es que al no haber una acera en condiciones la gente va por la carretera con la consecuencia de que puede haber un atropello.
La c/ Lluís Muntades a la altura de la Siemens está con desperfectos, llena de baches, con el pavimento lleno de parches en mal estado, la alcantarilla a la altur

Los viandantes podrán caminar con seguridad y espacio al ampliarla y no tener que caminar por la carretera, ya que la acera inexistente está en mal estado, llena de malas hierbas, piedras, barro...además es la única acera "provisional" en esa calle.

Valor econòmic : 15.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació