Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

40# REFORMA PATIS ESCOLA SANT MIQUEL (EL PEDRÓ)


L´escola Sant Miquel ha anat creixent durant tots aquests anys, fins a convertir-se en una gran família educativa. Els seus patits, però, necessiten una reforma que permiti acollir als infants com es mereixen. Ja no tan sòls al que formen part de l´escola sino als que formen part del Casal social de Can Padró, que es realitza al mes d´agost.
Necessitem una pista on realitzar les activitats esportives de l´escola,ja que no tenim gimnàs. Una pista que acull a més de 100 infants a les activitat

Es un benefici per les més de 300 famílies de l´escola,que tenim dret a unes instalacions aptes per les activitats dels nens i pels usuaris de Can Padró.

Valor econòmic : 70.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació