Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

52# CREACIÓ DE PISTES ESPORTIVES AL BARRI GAVARRA (EL PEDRÓ)


Actualment tenim una extensió prou gran (començant a la carretera d´Esplugues, passant gran part de Gavarra i part de Sant Ildefons) on la presencia de pistes esportives (basquet, futbol) es baixa o nula. Aprofitar espais com els disponibles al voltant de Can Vegueria per fer instal·lacions on els joves de la casa puguin fer esport de forma segura farien un gran servei al barri

Invertir en espais on els joves puguin practicar esport, sense fer nosa a la resta de població, es una bona forma d´invertir en bons costums i confort per la resta de ciutadans

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació