Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

147# PARQUE INFANTIL PLAZA JOSEP TARRADELLAS (EL PEDRÓ)


Ampliación del parque infantil de la plaza Josep Tarradellas con nuevos juegos de 0 a 12 años incluyo algún tipo de toldo para proteger del sol e instalando suelo de goma o similar para evitar que les entren tierra y arena en los zapatos.

Fomentaría la creación de negocios asociados a un gran parque infantil, ayudaría en las relaciones interpersonales del barrio y sería más apetecible para la vida familiar.

Valor econòmic : 70.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació