Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

185# MILLORA PLAÇA PAU CASALS (EL PEDRÓ)


La plaça pau casals té una part de gespa. Es demana la substitució d´aquesta zona,, que està plena d´escrements de gos i de fang quan plou, la qual queda inutilitzada i per tant, desaprofitada. Es pot condicionar com la resta de la plaça, amb asfalt, o montar un parc infantil o una pista de futbol o basquet ja que la que hi ha just a sota es queda petita per tota la canalla que vol jugar-hi

aprofitament dels espais públics del municipi

Valor econòmic : 70.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació