Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

220# TAL PEL NOU PARC DEL PASSATGE ISABEL AUNIÓN (EL PEDRÓ)


Des que s’ha construït aquest parc, està sent molt freqüentat ja que queda en una zona de molt de pas i es troba molt proper a un supermercat. Les possibilitats d’utilitzar-lo ara que vindrà la calor i l’estiu es reduiran molt ja que no hi ha ni una sola ombra i queda molt exposat al sol durant tot el dia. Posar-hi un tal faria que el seu ús es pogués ampliar a les èpoques de calor i que fos segur i saludable ja que s’evitaria que les famílies estiguessin sota el sol amb els riscos que això comp

Posar tals als parcs és una mesura necessària per fer-los segurs i poder aprofitar les instal·lacions durant tot l’any.

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació