Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

33# MILLOR SERVEI AL MPAL FONTSANTA FATJÓ (FONTSANTA-FATJÓ)


Davant el augment considerable dels últims anys de jugadors/es ens trobem una situació de saturació de les instal.lacions municipals. Per aixó que la nostra proposta es construir, uns WC públics i unes sales polivalents en la zona que queda lliure a la grada.
Uns serveis públics dins de les instal.lacions que poguin donar servei a totes les persones que vene durant la semana i el cap de setmana a les instal.lacions municipals, actualment només hi ha dos WC al bar y la cua per utilitzar el WC

A tots i totes les persones usuaries i visiitants de les instal.lacions, ja que podran fer servei el WC sense fer llargues cues. Per altra part a tots els jugadors/as que participan de l´activitat.

Valor econòmic : 70.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació