Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

56# REMODELACIÓN PARQUE CARRER ARQUITECTE CALÇADA, FRENTE AL COLEGIO ANTONI GAUDI (LA GAVARRA)


Propongo remodelar el parque que dan uso sobretodo en época escolar los niños y niños de los colegios Antoni Gaudí y Mediterránea. Es el parque que está en la calle arquitecte calçada, justo en frente del colegio Antoni Gaudi. Propongo cambiar el mobiliario de juego por otros más modernos, con puentes, subi-baja, toboganes, columpios.... Además hace falta un arenero ya que no hay tierra suficiente para que los niños puedan jugar e instalar toldos ya que en verano no se puede estar del calor que

Es un espacio público donde se benefician muchos niños.

Valor econòmic : 90.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació