Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

17# TENDALL AL PARC INFANTIL DE PLAÇA CAMPFASSO


Es tractaria d´instal·lar un tall al parc infantil de la Plaça Campfasso per tal de garantir ombra, de la mateixa manera que m´hi ha a d´altres indrets de la ciutat.

La proposta beneficia als infants, pares i mares usuaris d´aquest parc infantil que, especialment a l´estiu, no podem fer ús d´aquest espai donat el calor insupor que patim. Els arbres existents no fan res, únicament embruten i omplen el parc d´uns fruits amb els que hem de barallar-nos per tal que els nostres fills i filles no se´ls empassin.

Valor econòmic : 30.000€

Enquesta de votació