Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

88# REMODELACIÓ I ACODICIONAMENT DE LES VORERES DEL INICI DEL CARRER LLUIS MUNTADAS 1-5 (LA GAVARRA)


El carrer Lluis Muntadas té unes voreres molt estretes i en molt mal estat de conservació. Durant molts anys, camions i furgonetes s´aturen en aquest carrer, contribuïnt a malmetre encara les voreres que, en alguns trams, s´han fet fortats. Al carrer hi passen més persones des de la recent obertura d´un centre comercial. Hi ha perill de patir accidents degut a que la vorera és estreta y els cotxes passen a gran velocitat. Unes bandes reductores de velocitat podríen afavorir un descens de la ve

El carrer Lluis Montadas és singular. El seu recorregut vincula dos barris de Cornellà, La Gavarra y La Fontsanta - Fatjó. Cal protegir el carrer i les persones que hi transiten i que
troben dificultats a l´hora de moures-s´hi amb seguretat.

Valor econòmic : 10.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació