Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

114# INSTAL.LACIÓ TALLS I RESTAURACIÓ PARC INFANTIL CARRER ARQUITECTE CALZADA (DAVANT ESCOLA ANTONI GAUDÍ) (LA GAVARRA)


Instal.lació de talls que donin ombra al parc, ja que dona el sol tot el dia i queda inutilitzable durant molts mesos (abril-maig fins a l´octubre) , sense donar servei als nens i nenes de les escoles Gaudí i Mediterrània (en curs escolars) i de la ciutat en general durant tots aquests mesos.
El parc també necessita una petita restauració, com pintura al mobiliari existent i també la instal.lació d´un sorral per als més petits.

Aprofitament d´un parc infantil per part de tota la ciutadania durant els mesos de més calor i un major aprofitament per part dels nens i nenes de les escoles Gaudí i Mediterrània, ja que aquest parc queda inutilitzable als mesos d´abril-maig fins a l´octubre, ja que no es pot aguantar la calor degut a que dona el sol tot el dia. Aquest parc acull un gran volum de nens i nenes de les escoles del voltant. Els parcs de la ciutat han d´estar en condicions òptimes per l´aprofitament de la ciutadania

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació