Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

207# LÀMINES DE PROTECCIÓ SOLAR PER L´ESCOLA ANTONI GAUDÍ: EFICIÈNCIA ENERGÈTICA (LA GAVARRA)


Aquesta escola pateix des de sempre dificultats d´eficiència energètica, doncs té la meitat de les seves classes orientades al sur i l´altra meitat al nord.
Les aules més afectades que estan al sud són les aules dels nens i nenes d´infantil de P3 i P5 i en segon terme educació especial i altres, que ja el curs passat i enguany estan amb finestres obertes i persianes baixes des de finals de març amb un promig de 25 graus.
Durant l´hivern hi ha certs dies que no es pot tallar la calefacció i ja

Beneficia especialment a nens i nens compresos entre 3 i 6 anys, ubicats a la planta baixa i a on fa més calor com en un segon terme a altres alumnes d´altres aules orientades en la cara sud i en la planta primera, alumnes entre 8 i 12 anys.
Els nens i nenes com el professional docent haurien de tenir garantits poder aprre i ensenyar en un clima adient i no feixugós i calurós sobretot sent tan petits.
Cap pare i mare vol que els seus fills/es passin calor excessiva i que estiguin neguitosos i

Valor econòmic : 1.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació