Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

55# REFORMA CARRER DE LA RIERETA (RIERA)


El carrer de La Riereta està situat just davant del centre comercial Splau i es un dels principals carrers d´accès per a la majoria de persones que venen caminant a aquest centre o els altres grans espais lúdics del barri Riera (camp de l´Espanyol, parc esportiu, etc).
El carrer està en mal estat, sobretot en la intersecció amb la Av. del Baix Llobregat. Una reforma d´aquest carrer produiria una millora per a les persones que han de creuar per ahi per anar al seu destí (Splau), així com comença

Beneficiria en una millora de l´espai i el lloc, així com a l´aspecte d´una de les principals vies d´accès del gran nombre de visitants que venen a Cornellà a gaudir del centre comercial Splau.

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació