Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

31# " SEGURIDAD CIUDADANA"


Adquisición e instalación de cámaras de video-vigilancia contra la inseguridad ciudadana, en puntos estratégicos de la ciudad. (sitios en los que se concentran gran cantidad de personas como mercados, parques, avenidas principales, zonas de ocio, unidades educativas etc).

Puede beneficiar en: - Mejorar las condiciones de seguridad de la ciudad. - ayudar a la policía a responder rápidamente ante la actividad delictiva, como también a lu contra los comportamientos antisociales y los ataques a los bienes públicos. todos estos aspectos nosotros como ciudadanos de Cornella nos sentiremos seguros y con menos estrés.

Valor econòmic : 90.000€

Enquesta de votació