Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

35# MEJORAR ZONA PADRÓ-CEMENTERIO.


Mejorar la zona qie une San Joan Despi y Cornella. Da sensación de abandono, de zona industrial. D polígono industrial. Cuando se sale de la zona del tranvía, de la escuela oficial de idiomas, avenida con árboles y parques o plazas...se llega a la zona del cementerio y la calle Sevilla para abajo...no da buena imagen de Cornella. No es una zona "bonita"para quien entre en Cornella por esa zona.

Mejorar imagen de Cornella Disfrute de los traseuntes

Valor econòmic : 30.000€

Enquesta de votació