Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

49# AMPLIACIÓ DE VORERA A L’ESCOLA PUBLICA SANT MIQUEL


Continuar l´ampliació de vorera realitzada en l´entrada principal del col•legi San Miguel al carrer Lluís Domènech i Montaner fins a la cantonada amb el carrer Marià Thomàs i Barba per facilitar l´accés al portal número 7 que és per on entren i surten els alumnes d´infantil i primària.

Igual que passava en l´entrada principal, s´evitaria l´aglomeració de familiars i alumnes que es produeix a les hores d´entrada i sortida del centre. També que els alumnes no creuin entre els cotxes el carrer per anar a la trobada dels seus familiars que esperen en l´altra vorera.

Valor econòmic : 15.000€

Enquesta de votació