Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

56# MIRALL CRUÏLLA


Colocar un mirall per que els vehicles que baixen per carrer Javimel i s´incormporin a Menez Pelayo puguin veure si ve algun vehicle abans de ocupar el carrer. La sortida amb vehicle del carrer Javimel per incorporar-se a Menez Pelayo es força perillosa. Practicament no es veu qui ve per Menez Pelayo fins que ja estas al mig de la via, sobre tot si a la cantonada aparca un vehicle alt. Ja es va enviar una instancia a l´Ajuntament amb aquesta proposta fa poques setmanes.

Podria evitar accidents o situacions perilloses tant pels vehicles que baixen per Javimel com pels que circules per Menez Pelayo,

Valor econòmic : 300€

Enquesta de votació