Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

61# REURBANITZACIÓ DE LA PLAÇA DE L´ESTACIÓ (RENFE)


Reurbanitzar la Plaça de l´Estació i els voltants de la parada de metro Cornellà Centre que té una elevada superfície només de paviment que es podría combinar amb zones ajardinades i plantació d´arbrat per fer mes agradable el pas tan transitat d´aquest punt de la ciutat. A més es podrien crear llocs de trobades (més bancs i zones ajardinades amb ombra) ja que és un punt molt habitual on molts ciutadans s´hi troben.

Amb aquesta proposta, es faria més amigable una plaça que es porta d´entrada i sortida de molts ciutadans de Cornellà i d´altres municipis.

Valor econòmic : 108.000€

Enquesta de votació