Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

79# INSTAL·LACIÓ DE TENDALS ALS PARCS INFANTILS DEL PEDRÓ


Al barri del Pedró hi ha 4 parcs infantils (si comptem amb el del passeig Grup Llobregat) i només hi ha un tal, la qual cosa fa que en èpoques de calor i, sobre tot, de vacances d´estiu (que és potser quan més necessiten d´aquests parcs, doncs tenen més temps de lleure), les possibilitats de jugar dels nostres fills i filles en aquests espais sigui molt reduïda.

Posar tendals als parcs garantitza major assistència i més salut (per evitar la possibilitat de cops de calor, per exemple). Tot el que beneficia els nostres infants beneficia les seves families i, de rebot, el barri on viuen. Sovint els nens, a l´estiu, han d´anar acompanyats pels seus avis, gent gran que de ben segur també agraeixen aquests tals. Crec que és una inversió eficient, que durarà molt de temps i de fàcil manteniment.

Valor econòmic : 60.000€

Enquesta de votació