Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

101# INSTAL.LACIÓ DE TORRES NIU PER RATPENATS


Instal.lació de caixes niu o torres niu per ratpenats en horts urbans o espais verds de la ciutat per controlar els mosquits i garantir la conservació de la biodiversitat urbana. Le torres niu que acullen ratpenats a diferents horts urbans o espais verds (ex. Parcs) afavoreix la presència de ratpenats que donada la seva capacitat de menjar insectes serviria per mantenir un equilibri natural en espais del municipi on hi ha forta presència de mosquits. Aquest projecte per ex. s´ha dut a terme al

Serviria per controlar la forta presència de mosquits al municipi, garantiria la conservació de la biodiversitat urbana, són de baix cost i de fàcil instal.lació, A més permetria als pagesos dels horts urbans no haver de fer servir plaguicides i permetre´ls practicar una agricultura ecològica.

Valor econòmic : 10.000€

Enquesta de votació