Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

102# PACIFICACIÓ DEL TRANSIT I SENYALS DE CIRCULACIÓ PER A BICICLETES


Senyalitzar una bona part de carrers estratègics de Cornellà, per afavorir la convivència entre bicicletes i cotxes, mitjançant la pacificació del transit amb grans senyals pintats a la calçada, recordant la limitació de 30 km/h i acompanyar-los del senyal de la bicicleta, envoltada d’un requadre, tal com es pot apreciar a la fotografia (que no he pogut adjuntar). Els carrers proposats inicialment i per ordre de preferència, serien els següents: (No hi caven en aquest espai)

Amb aquesta actuació aconseguim que els conductors prenguin més consciència de la limitació de velocitat i en conseqüència augmentar així la seguretat de tothom i especialment la dels més febles, al mateix temps d’informar-los que les bicicletes tenen tot el dret a circular per la calçada en absència de carrils específics per a elles. També així evitem que les bicicletes prefereixin escollir les voreres per circular.

Valor econòmic : 12.000€

Enquesta de votació