Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

103# ACCESSIBILITAT UNIVERSAL I SUPRESSIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES


Eliminació de les barreres arquitectòniques en els espais públics mitjançant solucions dels accessos amb canvi de nivell, en passos de vianants que encara no disposen del corresponent gual, escales que encara no disposen d’una nativa amb rampa, col·locació d’encaminadors de paviment tàctil per a invidents, que son defectuosos o inexistents en moltes zones, reubicació de mobiliari urbà, com pilones, papereres, escossells d’arbres i altres, que impedeixen l’espai accessible normatiu d’1,8 metres.

L’ accessibilitat universal ha de ser un dret irrenunciable a Cornellà i ara per ara està sent menystinguda en nombrosos casos. Cal tenir una especial cura i sensibilitat amb totes aquelles persones que tenen alguna dificultat o necessitat d’utilitzar un giny al desplaçar-se per la nostra ciutat. Per això cal eliminant tota mena d’obstacles i impediments per facilitar-los el poder-ho fer amb la major llibertat i autonomia possible, complint la legislació vigent en aquesta matèria.

Valor econòmic : 140.000€

Enquesta de votació