Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

136# ASPERSORS DE LA CARRETERA D´ESPLUGUES


Els aspersors de la carretera d´Esplugues solen estar trencats o apuntant cap al carrer en comptes de l´herba que se suposa que han d´arreglar. A més, es passen encesos molta estona, més del que realment caldria per regar la poca herba que hi ha. Provoquen petites riades a tot el carrer i ofeguen en aigua la terra. D´aquesta manera només serveixen per a que es gasti aigua.

Si s´arreglen es regaria l´herba i no pas la vorera, no es mullaria tot el carrer i no es malgastaria aigua sense cap sentit.

Valor econòmic : 35.000€

Enquesta de votació