Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

139# JARDINS AROMÀTICS SOBRE APARCAMENTS


A Sant Ildefons, entre l´avinguda República Argentina i el carrer peatonal d´Avellaner, hi ha dos interblocs a sota dels quals hi ha un aparcament. Degut a la poca profunditat d´aquests equipaments, la plaça resultant és molt dura i estèticamente freda i anodina. No es poden plantar arbres i no convida a seure´s ni a passar l´estona. La meva proposta persegueix dotar aquest dos espais de verd natural, però adaptat a les característiques tècniques. Crec que es podrien millorar aquestes places a

Els veïns de Sant Ildefons podrien beneficiar-se d´una autèntica zona verda, doncs actualment és un espai lliure i poc més. La conjunció d´una zona estèticament i olfactivament agradable podria ajudar als veïns a relaxar-se i gaudiar d´una bona estona en una zona molt densa i amb molt de trànsit i moviment.

Valor econòmic : 50.000€

Enquesta de votació