Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

151# OMBRA A LES ESCOLES (ESCOLA BRESSOL LINDA VISTA)


A l´Escola Bressol Lindavista fa temps que està trencat el tal de la terrassa. S´ha demanat però fins ara no ha hagut pressupost per reparar-ho. Aquest és un espai que els nens fan servir moltíssim i quan arriba el bon temps no es pot fer servir de la calor que es passa. Al pati passa alguna cosa semblant, a la zona del sorral, faltaria tenir un espai d´ombra perquè els nens puguin gaudir del joc sense cremar-se amb el sol o tenir mals de cap.

El fet de posar ombres milloraria a les escoles en el seu equipament. Els nens jugarien més còmodes i els pares estarien més contents.

Valor econòmic : 10.000€

Enquesta de votació