Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

163# CAMPO DE STREET WORKOUT


En cercanías del districto 3 del san ildefonso, donde haya un espacio abierto, se podria montar un campo de entrenamiento street workout, que no requiere mucho espacio, entre 50 y 100 metros cuadrados. En ciudad de Barcelona en zona de Barceloneta si que podemos encontrar muchos ejemplos de este tipo de campos de entrenamiento.

Como beneficio principal, se puede decir que fomenta la forma vida saludable entre los jovenes, se creara un espacio mas para relaciones sociales y así también se evitara el aislamiento entre los jovenes.

Valor econòmic : 25.000€

Enquesta de votació