Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

170# MÉS ZONES VERDES ALS PARCS AL VOLTANT DE L´ESCOLA IGNASI IGLESIES I ENFRONT EOI


Crec que sería bó tenir més zones verdes als parcs que vorejen l´esplai Mowgli i l´escola Ignasi Iglesies. Es pot fer un voluntariat o una proposta de col·laboració del veïnat a l´associació de veïns oferint la possibilitat d´aprre sobre jardineria als ciutadans. altre bona proposta sería oferir cursos gratuïts o a molt baix cost sobre permacultura i desenvolupament d´horts urbans fomentant l´economia de l´autoconsum.

Crec que pot ser molt enriquidora per a fomentar el contacte amb la natura dels veïns, especialment dels nens i els joves, ja que viuen moltes families al barri.

Valor econòmic : 10.000€

Enquesta de votació