Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

198# CARRIL BICICLETA AL CARRER LLUIS MUNTADAS


Cada dia, com a treballador de l´empresa SIEMENS, em desplaço des de casa ubicada a la Plaça Campfasso fins a la feina en bicicleta, agafant el carril bici a la Carretera d´Esplugues. Proposo ampliar la xarxa de carril bicicleta del barri al seu pas pel Carrer Lluis Muntadas fins a arribar a la nostra empresa. Actualment som molts a la feina que utilitzem la bicicleta com a mitjà diari per arribar-hi, i penso que seria una acció molt positiva per a fomentar el seu ús entre els treballadors.

Actualment, entre un 5-10% de la plantilla de SIEMENS utilitza la bicicleta per desplaçar-se al seu lloc de treball. Això equival a uns 10-15 treballadors de la nostra empresa. Ampliant la xarxa de carril bici pel Carrer Lluis Muntadas comportaria que, juntament amb una tasca de formació i concienciació a la plantilla de SIEMENS, incrementar l´ús de la bicicleta per al transport diari, en detriment de l´ús del cotxe, i en favor del medi ambient a la ciutat.

Valor econòmic : 35.000€

Enquesta de votació