Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

201# RENOVAR MOBILIARI ZONA INFANTIL DE LA PL CATALUNYA I CONVERTIR-LA EN UNA ZONA INFANTIL AMB ESTRUCURES PER NENS I NENES FINS 12 ANYS


Instal·lar estructures de fusta grans , punts aigua, zona de sorra de platja, tirolines per eixamplar el rang d´edats dels nens i nenes que pugin fer ús dels parcs infantil. La ciutat de Berlín es seria el model. POdeu veure´n exemples a http://www.ihrspielplatz.de/Berlin/518-Allgemeiner-Spielplatz-Zoologischer-Garten-1.aspx

Ampliar el rang d´edats dels enens i nenes que fan ús dels parcs infantils tot contribuint a fer del joc a l´espia públic un espaio lúdic i de cohesió social.

Valor econòmic : 90.000€

Enquesta de votació