Enquesta \

Enquesta d'Opinió de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Opina sobre els usos de Can Bagaria

Del 15 de juny al 15 de setembre podreu opinar i dir la vostra respecte les propostes presentades per la ciutadania, entitats i de l’àmbit educatiu i institucional a l’entorn dels serveis que en un futur hagi d’aplegar el complex patrimonial de Can Bagaria.Can Bagaria és una antiga fàbrica de teixits de llana i cotó, obra de l’arquitecte englobat en el modernisme, Modest Feu, datada de 1920-25. Estigué activa com a recinte de producció fins el 1972, any en el que restà tancada com a fàbrica, però mantenint oberts petits tallers de manufactura diversa fins a deixar recentment de mostrar cap mena d’activitat industrial. Actualment és propietat de l’Ajuntament de Cornellà que ha invertit 7.200.000 € en l’adquisició del recinte i té previst invertir en el finançament del projecte d’edificació de l’Escola de Musica 3.800.000 € i en la rehabilitació de la resta naus 2.300.000 €.

En aquests moments està previst ubicar en el recinte l’Escola Municipal de Música i un espai social i comunitari pel barri i, en cas que sigui viable, l’Escola de segona oportunitat “El Llindar”. A partir del desembre de 2016 es va iniciar un procés de consulta per recollir de la ciutadania idees i opinions sobre els possibles serveis que en un futur aquest recinte pugui aplegar per a Cornellà.

Dins d’aquest procés de consulta s’han realitzat diferents actuacions com reunions amb col·lectius i creadors i creadores de l’àmbit de la formació, l’art i la cultura de la ciutat, s’han realitzat sessions informatives en els diferents barris de la ciutat explicant el projecte i el procés participatiu i una Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer l’equipament de primera mà.

El projecte s’ha explicat i s’ha convidat a participar amb l’aportació d’idees i opinions a entitats de la ciutat, universitats i empreses socials. Fruit d’aquest procés de consulta s’han recollit al voltant d’una cinquantena d’idees i projectes respecte als serveis que pugui acollir Can Bagaria, que no disposen de previsió econòmica.

Per concloure el procés participatiu sobre el futur del que ha d’esdevenir Can Bagaria convidem a tots el ciutadans i ciutadanes de Cornellà a participar a través de la plataforma Cornellà Opina.

Accediu als informes tècnics sobre usos i necessitats d’equipaments:


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques


  • Opinions247
  • Inici15/06/2018
  • Obert fins15/09/2018
  • COMPARTIR         

El procés per aquesta enquesta es va tancar el 15/09/2018

Gràcies per opinar!


Aquests són els vostres resultats:

Consulta totes les propostes i resultats de l'enquesta sobre els usos de Can Bagaria

.